Wielkie gotowanie z Bartoszem Smektałą

Wielkie gotowanie z Bartoszem Smektałą

W czwartek 13 lutego 2020 r. o godzinie 18:00 w częstochowskiej Sala TANGO mistrz świata juniorów na żużlu Bartosz Smektała, żużlowiec Unii Leszno i dziennikarze portalu „po-bandzie.com.pl” przygotowali dla wszystkich zgromadzonych Gości pyszne dania pod okiem częstochowskich Szefów Kuchni. Imprezę zorganizował i prowadził Jacek Tolewski i jego Festiwal Smaku. Sama kolacja była serwowana w postaci pełnych dań oraz amuse-bouche przez przedstawicieli Częstochowskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni, a poczęstunkowi towarzyszyli Winnica na Jurze , Browar Wąsosz, Grupa ABS, RM Group, Piekarnia u Chłopaków i ETQA HoReCa. Nowo powstające Stowarzyszenie Szefów Kuchni ma za zadanie integrowanie lokalnych Szefów Kuchni, wspólne szkolenia, współpracę oraz organizację wszelkiego rodzaju wydarzeń, mających na celu promocję naszej lokalnej gastronomii.
Gościem Specjalnym tego niezwykłego wieczoru był Janusz Wróbel – wieloletni spiker na meczach Włókniarza Częstochowa oraz podczas zawodów Grand Prix. Nie zabrakło też dodatkowych atrakcji, dochód został przeznaczony na rzecz klubu mini żużlowego UKS Speedway Rędziny .

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Szybki kontakt!
+
Wyślij!