KOLENDRA CAŁA
Warto wiedzieć: Kolendra cała ma subtelny smak oraz słodko-korzenny aromat z wyczuwalnymi nutami cytrusów. Nasiona warto przed użyciem krótko uprażyć.Pasuje do:- dziczyzny- ryb- warzyw strączkowych- sałatek- marynat- dań orientalnychNietypowe zastosowanie:Podczas smażenia kiełbasy wrzuć na patelnie kilka nasion kolendry, aby uzyskać nietypowy smak
Kolendra cała.
Cechy
pełne aromatu zioła i przyprawy
Zalecenia dla alergików
Seler(Może zawierać), Jaja(Może zawierać), Mleko(Może zawierać), Gorczyca(Może zawierać), Orzeszki ziemne(Może zawierać), Soja(Może zawierać)
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Przechowywać w temperaturze otoczenia
Adres zwrotny: Prymat sp. z o.o.,ul. Chlebowa 14,44-337 Jastrzębie-Zdrój,Polska,Tel.: +48/32/47 33 833,www.prymatgroup.pl