PAPRYKA CZERWONA PASKI W PUSZCE
Vera Gastronomia Papryka czerwona w paskach 4250 g
Papryka czerwona konserwowa w paskach, w zalewie. Produkt pasteryzowany.
Składniki
papryka czerwona, woda, ocet, cukier, sól, substancja wiążąca: chlorek wapnia
w 100 g produktu po odsączeniu zalewy:
Wartość energetyczna 74 kJ/ 18 kcal
Tłuszcz <0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone <0,1 g
Węglowodany 2,5 g
w tym cukry 1,9 g
Białko 0,7 g
Sól 1,2 g
Przechowywanie
Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w niemetalowym pojemniku w lodówce do 4 dni.
Przechowywać w temperaturze otoczenia
Adres zwrotny: Limpol Sp. z o.o.ul. Ludwinowska 730-331 Kraków,Polskakontakt@limpol.pl,www.limpol.pl