REDUKCJA CZERWONEGO WINA W PAŚCIE CHEF

Nazwa: REDUKCJA CZERWONEGO WINA W PAŚCIE /S/580G /CHEF
Marka: NESTLE
Producent: NESTLE
Waga: 0.580Kg.
Typ: niemrożony

Chef Redukcja czerwonego wina i wina Porto z szalotkami w formie pasty 450 g


Składniki

wino Porto (z siarczynami) 28%, koncentrat czerwonego wina (z siarczynami) 25,5%, cukier, czerwone wino (z siarczynami) 8,6%, sól, puree z szalotki 4%, błonnik owoców cytrusowych, syrop z cukru trzcinowego, aromat


w 100 g produktu

Wartość energetyczna 633 kJ
Wartość energetyczna 149 kcal
Tłuszcz 0,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,1 g
Węglowodany 34 g
w tym cukry 26 g
Błonnik 3,9 g
Białko 1,5 g
Sól 5,5 g


Zalecenia dla alergików

Dwutlenek siarki / siarczyny(Zawiera)


Przechowywanie

Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze nie wyższej niż temperatura pokojowa. Po otwarciu, trzymać w lodówce i zużyć w ciągu 6 tygodni.


Przechowywać w temperaturze otoczenia


Adres zwrotny: NESTLÉ Polska S.A.ul. Domaniewska 32,02-672 WarszawaCentrum Obsługi KlientaInfolinia: 800 111 755pn.-pt. w godz.: 8:00-18:00www.nestleprofessional.pl


NESTLE
NES405

Specyficzne kody

EAN13
7613037142839

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Ta strona korzysta z plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszej witryny.