FILET ŚLEDZIOWY PO CYGANSKU

Nazwa: FILET ŚLEDZIOWY PO CYGAŃSKU 3KG
Marka: SEKO
Producent: SEKO
Waga: 3.000Kg.
Typ: niemrożony

Seko Filety śledziowe po cygańsku 3 kg


Marynowane kawałki filetów ze śledzia atlantyckiego bez skóry, w sosie pomidorowo-warzywnym. Zawiera cukier i substancję słodzącą.


Cechy

Polski Producent


Składniki

filety ze śledzia atlantyckiego marynowane bez skóry, krojone 26% [filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus), woda, sól, regulator kwasowości: kwas octowy substancja słodząca: sacharyny aromat], warzywa konserwowe 15% [ogórek, papryka, marchew (woda, ocet spirytusowy, sól, cukier, aromat naturalny, ekstrakt kopru)], woda, cebula marynowana 12% (cebula, woda, regulator kwasowości: kwas octowy sól, przeciwutleniacze: kwas askorbinowy, kwas cytrynowy substancja słodząca: sacharyny), koncentrat pomidorowy 8%, cukier, ocet spirytusowy, skrobia modyfikowana, sól, regulatory kwasowości: kwas cytrynowy, mleczan wapnia, lakton kwasu glukonowego, kwas jabłkowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, substancje zagęszczające: guma guar, guma ksantanowa, papryka suszona, suszone płatki chili, czosnek, substancje konserwujące: benzoesan sodu: sorbinian potasu, przyprawy, aromat papryki


w 100 g produktu:

Wartość energetyczna 414 kJ/ 99 kcal
Tłuszcz 3,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,8 g
Węglowodany 11 g
w tym cukry 7,2 g
Białko 5,2 g
Sól 2,3 g


Zalecenia dla alergików

Seler(Może zawierać), Zboża zawierające gluten(Może zawierać), Jaja(Może zawierać), Ryba(Zawiera), Mleko(Może zawierać), Gorczyca(Może zawierać), Owies(Może zawierać), Soja(Może zawierać), Pszenica(Może zawierać)


Przechowywanie

Przechowywać w temperaturze od +2° do +7°C.Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 5 dni.


Schładzać


Adres zwrotny: SEKO S.A.ul. Zakładowa 389-620 ChojnicePolskatel. +48 52 510 81 40fax +48 52 396 73 51www.sekosa.pl


SEKO
SEK100

Specyficzne kody

EAN13
5902353007604

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Ta strona korzysta z plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszej witryny.