ŚLEDŹ FILET W ŚMIETANIE

Nazwa: TWOJA RYBKA W ŚMIETANIE 100G
Marka: SEKO
Producent: SEKO
Waga: 0.100Kg.
Typ: niemrożony

Seko Twoja rybka w sosie śmietanowym 100 g


Klasyczne połączenie śledzia i sosu śmietanowego.


Marynowane kawałki filetów ze śledzia atlantyckiego w sosie śmietanowym.


Cechy

bez wzmacniaczy smaku, Polski Producent


Składniki

sos śmietanowy 50 % [olej rzepakowy, woda, śmietanka 23 %, cukier, sól, ocet spirytusowy, żółtko jaja w proszku, musztarda (woda, gorczyca, ocet spirytusowy, cukier, sól, ocet winny, przyprawy), regulatory kwasowości: kwas mlekowy, kwas jabłkowy, kwas cytrynowy substancja zagęszczająca: guma guar substancje konserwujące: sorbinian potasu, benzoesan sodu], filety ze śledzia atlantyckiego bez skóry marynowane, krojone 40 % [filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus), woda, cukier, sól, regulator kwasowości: kwas octowy], cebula marynowana (cebula, woda, ocet spirytusowy, sól, przeciwutleniacze: kwas cytrynowy, kwas askorbinowy), ogórek konserwowy 4 % (ogórek, woda, cukier, ocet spirytusowy, sól, aromat naturalny, ekstrakt kopru), jabłko konserwowe 2 % (jabłko, woda, cukier, przeciwutleniacze: kwas cytrynowy, kwas askorbinowy)


Wartość odżywcza w 100 g produktu:

Wartość energetyczna 1254 kJ/303 kcal
Tłuszcz 27 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 3,5 g
Węglowodany 9,6 g
w tym cukry 9,0 g
Białko 5,5 g
Sól 2,2 g


Zalecenia dla alergików

Seler(Może zawierać), Zboża zawierające gluten(Może zawierać), Skorupiaki(Może zawierać), Jaja(Zawiera), Ryba(Zawiera), Mleko(Zawiera), Gorczyca(Zawiera), Owies(Może zawierać), Soja(Może zawierać), Pszenica(Może zawierać)


Przechowywanie

Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7° C Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 24 godzin.


Schładzać


Adres zwrotny: SEKO S. A.ul. Zakładowa 389-620 Chojnice,Polskatel. +48 52 510 81 40fax +48 52 396 73 51www.sekosa.pl


SEKO
SEK038

Specyficzne kody

EAN13
5902353026230

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Ta strona korzysta z plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszej witryny.